Monday, October 29, 2007

Dania's Concert @ K Club, Taman Melawati

Hari ni, Dania ada concert... kononnya, graduation ceremony for six yrs old kids yg nak masuk primary school next yr. Hari ni pun ada open house rumah Jot kat Bangi, tapi tak leh pegi sebab Dania ada concert. Sebelum ni, selalu ternampak Dania practice on her own at home, but not sure what kind of dance... Bila ditegur she'll stop sbb malu. Memang tak boleh nak imagine tarian ape... But when she brought home the costume.... Ooooo... tarian Bollywood rupanya....
Pukul 10 am lebih kurang, Mdm Liew dah jemput pi Q-Dees (walaupun concert started @ 2 pm)... sebab nak buat preparation. Dari rumah dah siapkan dia kemas-kemas...ikat rambut, bakai costume. Dania kata teacher suruh pakai make-up... Tapi aku tak buat pun..... lepas zuhur baru kami ke sana... n straight away looking for her... Surprised... appearance dia so different. rambut dah lain dan dah pakai make-up... Tebal pulak tu....

Dekat belakang pentas...


Macam-macam costume ada.. Different class performed different show


Dah start nak joget


Kenape muka Dania serius jer??


Kuch-kuch ho ta heiii


Techer Jay... class teacher Dania (En-Einstein)


Comel budak2 ni pakai cam ni


Lepas show ada jamuan... Dania macam lapar gak... Lunch tadi tah makan apa gaknye..

With friends..


Dekat foyer..


Smile!

Ada rupa actress Bollywood tak?

No comments: