Tuesday, January 29, 2008

Erin's Art

Aktiviti sebelum tidur malam selalunya merekodkan perbelanjaan harian (if any) dalam `household account'... dan setiap kali itulah si comel ni nak join sama... nak pinjam pen, pinjam calculator, pinjam itu, ini... Malam tadi, bagi dia note book dan pen untuk dia buat apa yg dia suka..... Bila dia pegang pen tu, suruh dia lukis gambar org... lukis la kepala... mata.. mulut... hidung... etc..

Hmmm... nampak menjadi gak lukisannya...



Tengah khusyuk ni..jgn kacau


Nah... hasilnya... Aku kata kat dia...`kenape gambar ni nampak cam Mr. Bean tengah joget je?... Dia senyum... Erin minat tgk Mr. Bean... tapi Dania lagi minat... Aku tanya, kenapa rambut dia macam tu? Katanya... rambut orang ni kerinting, sama macam dia... Hmmmmm...



Ibu! Tengok Erin buat `A'


Suka bila dipuji

Baju tido pun gambar Mr. Bean

No comments: