Friday, February 29, 2008

Selamat Bersara Mak Mon...

Hari ni ada jamuan bagi meraikan Mak Mon yang akan menamatkan perkhidmatannya dengan kerajaan (senang citer... bersara) esok hari... Majlis ni, kalau tak silap di arrange secara senyap2 je sbb Kak Ana kata, kalau Mak Mon tau dia tak nak datang office sbb tak nak sedih....
Jamuan was held at 14B and Dato' Syed mentioned (during his speech) that he'll remember Mak Mon sbb selalu order mkn yg sedap2 for office's function. Mak Mon speechless as her tears running down... So, today we had free lunch... sodap! Petang, masa bos2 tgh attend meeting, kami m.a.k.a.n. skali lagi.... acara memotong kek. Sekali lagi air matanya jatuh berderai... Hmm.. jangan lah nangis...

Aisey... Semua orang nampak gembira except her.... Selamat bersara Mak Mon... jangan lupa kat kami semua.. Senang2 jenguklah kami kat sini.. We'll miss u...

1 comment:

lynn371 said...

hehehehe memang ler yang lain-lian tu gembira dapat makan lunch n kek free heheheheheh