Thursday, May 22, 2008

Abg @ Shenzen

Minggu lepas, seminggu abang tak de kat rumah... ada keje kat Shenzen... So, dah tak de org nak drive keta, terpaksa lah aku drive...hehehhe... sampai lrt station je la... aku park kat terminal Putra, then naik lrt sampai Taman Jaya. Kalau dah naik kat stesen Putra tu, sahih aku dapat melelapkan mata aku dengan jayanya... Tapi, time balik slalunya tak dapat tempat duduk... camana nak tido?
Tiap2 hari tak dapat tido petang ... malam, kul 8/9 dah macam nak tertutup dah mata ni.. Tapi, tudung tak gosok lagi (nasib baik baju dah gosok seminggu)... pinggan tak basuh lagi, kakak exam pulak.. nak kena teman dia study, kain tak lipat lagi... Aku tak kisah suma tuh.. cuma mata aku ni yg berat sgt. Selalunya kalau balik ngan abg, mesti aku tido punya... sampai rumah, mata ni dah kenyang... so, malam mata rasa segar sikit...
Lain pulak citer aku... sebenarnya nak upload gambar2 abg kat Shenzen... Aku nak citer lebih2, tak relevan lak sbb bukan aku yg pegi..


Ni baru sampai le ni...

Ni ahli group yg pegi.. Suhaimi yg lagi satu tu bawak wife dia (cikgu Kumon kakak).. Ada lagi satu group utk pergi training Huawei.. Group yg ni p buat acceptance test jer...

They stayed at this hotel...Pavillion



Minum Chinese Tea


Bergambar dgn Bangsawan mana plak ni


Suhaimi dan Suhaimi


Balik shopping ker?? Beli bag ibu ke??


Naik cruise

Jumpa lak group seagama dalam cruise.. kata abg, depa so excited bila dapat jumpa org Malaysia.. bergilir2 bergambar

Below are photos taken @ Window of the world. Kat sini ada byk miniature yg menggambarkan tempat2 menarik di dunia... Seolah2 kalau dah pegi sini macam dah round satu dunia ler...

Eifel Tower... Gateway of India

Apa tah... Kalau tanya abg mesti dia pun tak ingat

Ni pun sama.. aku letak je gambar kat sini


Taj Mahal


Menara Condong Teluk Intan... eh..Pisa..



Venice


Rome


UAE.. hehehe apa2 je la


Olimpik @ Beijing


Niagara Fall


Marble Arch


Naik Eifel Tower


Pemandangan dari bawah


Boleh main ski


Ni citer bugs life ke?


Ada theme park... ala2 Genting gitu


Akrobatik


Belek...belek.. tawar-menawar.. baguih2



Ada satu tempat tu digambarkan macam kat Interlaken. Interlaken ni situated at Switzerland. Aku dah pernah pegi kat situ... masa tu anak baru sorang.. Cantik woooo... Bawah ni adalah gambar-gambar kat Interlaken tiruan..





































Tengok gambar je la... yg best nya, lelaki pun suka nak posing2... kuikuikui... asalkan bahagia...

No comments: