Wednesday, June 11, 2008

Emel dari Nuar

Yu huuu... ari ni dpt emel dr Nuar... ada gambo2nya sekali.... seronok aku tgk (rasa cam nyesal lak tak g further ke oversea dulu....). Katanya, skang ni tgh training dan lum start wat projek lagik. Semalan dia dah call laki den...omak den...borak lama gak, and he tried to contact me too , tp biasa la...h/p aku ke mana..aku pun tah ke mana (tak angkat)...bila tgk ada missed call (no number)... agaknya Nuar le kot... Apahal si Nuar ni, tgh home sick le tu.... Katanya dlm emel, dia tak jumpa sorang pun rakyat Mesia kat situ, cuma ada rakan Muslim je... Roomate nya org Nigeria dr Sinegal.... (ok le tu Nwar... you'll look fairer than him... gud huh?) Dia le yg bawak Nuar jumpa muslimat yg lain2.. org Pakistan... Arab... Afrika... Solat Jumaat pun dalam surau yg ala2 bilik stor...without carpet n prayer mat... at least ada gak ruang to perform Friday's prayer... Jgn tinggal solat ye nakkkk....

Ni your roomate tu ke? Nuar, dah putih dah dok kat sini.... makin hensem!


Beli beskal utk p class... Before this dah biasa berkereta, la ni.... kena la exercise lebih skettt..

Katanya skang ni summer, tp still sejuk giler...


Hamboi hamboi....

Ni kat campus ker... hostel? Mana p org lain??

Okey le Nuar, sonang2 emel me kay, kami suma mendoakan kejayaan Nuar kat sana... Best of Luck... Tak nak kim salam kat Komeng ke??? (Bukan nama sebenar...heheheh)

3 comments:

Khairul Anwar Abdul Halim said...

huahua....disebabkan atas galakan ngan semangat yg ditujukan oleh paklong ngan maklong..maka kini patik mengistiharkan bahawa silelah melayari blog saya di http://memyworldmylife.blogspot.com..terbuka
untuk semua...most welcome from the heart...fairus (btol ke nama sebenar) a.k.a komeng...hehe..kem salam kat die..sile buli die lagi walopon maklong sudah bertukar bahagian..chiow~

mommy anis said...

akak...nuar nih sapo??? tak penah dengar akak citer pong...

pak pen apa citer....

betul laa...powerpuff girls akak semua dah chubby...alahaiiii kesemua pandai posinggg....semuanya ikut jejak akak...kekekek..jgn mare

Kherun Suhaila Saharbil said...

Nuar tu anak buah den... kocik2 omak den jago...(den pun kono jago gak). Tengok post akak on 19 Mei 2008.

Pak pen dah jarang dtg sbb kat rumah akak dia tak leh main luar (petang-petang)... nanti le, bila kita jumpa boleh story panjang lebo