Tuesday, June 24, 2008

Yes! Internet dah ada

Waduh...waduh... rupanya dlm bilik ni sememangnya dah ada 2 port.... Kalau dari dulu lagi dah tau, mesti aku tak merana dan nyusahkan org lain especially Hajar... mana tak nya... asyik2 muka (dan badan aku ler) nyebok kat tempat si Hajar... sian dia, kacau dia nak wat kije...
Citernya, Hana dah angkut pc + almari besi dia ke 14A... dah start berpindah... So, aku ingat aku leh la guna port dia tuh... Panggil la si Fidot ni nak mintak kabel... Bila Fidot dtg dia kata..."nie.. dah ada ada 2 port nih"... Aik! Bukan ke satu tu utk phone line Hana?? Bukan... ni utk internet la nih... Aisey... malu..malu... buta komputer tol la... Lagi pun, port tu tersembunyi di sebalik peti besi dia tuh... Bila peti besi tu diangkat, baru le nampak lubangnya....
Hmmm... Alhamdulillah, semuanya dah ada...senang la aku nak wat kije... Tadi, first meeting aku dgn unit baru, dah start kena wat paper cadangan... mende2nya aku kena rujuk kat internet (pekeliling...dasar)... Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku...Amin...

No comments: