Friday, July 18, 2008

34 tahun dahhhh....

Hmmm... nyum..nyum... hehehehh.. Hari ni dah genap 34 tahun aku bernafas di bumi Allah nih.. Syukur alhamdulillah kerana masih berpeluang menikmati kebahagiaan kehidupan ini, mendengar, melihat dan merasa nikmat yang dikurniakan olehNya. Dikurniakan keluarga yang sungguh bahagia dan memahami... dikurniakan rezeki yang mencukupi... dikurniakan kesihatan yang baik... Aku bersyukur.

Tak de buat apa-apa, cuma sambutan biasa... beli kek dan nyanyian `happy birthday' dari mak, abg dan anak2.... Cukuplah... Tak perlu apa2, sekadar `birthday wishes' is more than enough. Anyway my friend, thank you for the card. Tak pernah miss bagi card, tak pernah lupa birthday aku. Terharu lak sbb aku selalu terlupa birthday dia...birthday aku sendiri pun aku slalu tak ingat... TQ very much.

5 comments:

Khairul Anwar Abdul Halim said...

Selamat Hari Lahir yg 34...hehehe...semoga murah rezeki, umur diberkati Allah s.w.t selamat dunia dan akhirat..Amin..Caya la maklong!

muddymask said...

happy birthday kherun...

hana said...

hepi besday kak kherun.....kek tuh..nyum3.......enak sungguh dari pandangan mata....huhhuhu...

p/s: ni kata2 dari orang yang sedang ganti posa..........sebab berpantang tahun lepas..

mommy anis said...

kak kherun...saya dah ingat besday akak...tapi saya lupa sgt nak wish...

happy belated besday ekk....maap ya kak..

safa said...

yo ko tak tahu..eppy besday yer....