Sunday, August 3, 2008

3rd day @ SFO

Hari ketiga, acara utama masih lagi shopping... Kali nih ke Vacaville Premium Outlet lak... lbh krg sejam dr SFO. Tampat ni 2nd largest (yg first kat Gilroy tu ... ada 145 stores)... yg ni ada 130 stores... Mmg kena betul la travel ngan group nih... masing-masing sekepala... Msg2 tak puas lagi shopping kat Gilroy smalam. Seperti biasa, janji kul 7 am.. sarapan kat hotel... mkn roti... n seafood.


Dah konyang dah... moh la.. apo laie??


Tunggu depa nih amik keta


Sib baik keta ada GPS... kalau salah jln, siap betulkan lagik... ataupun dia akan kata...`if possible, make a legal u turn'


Lalu Bay Bridge...


Kat California ni byk kws gurun


Dah sampai... kat sini aku beli baju2... tak kisah la `made in' mana2 pun, sbb tak kan jumpa made in US punya, even kalau kita g butiknye sendiri pun tak de gak... So, mmg betul la depa ni out source ke negara2 yg cheap labour... so....kita shop till drop! Huhuhu... terbang duit aku...


Balik tu kita g jln2 ke land mark SFO.... `Golde Gate Bridge'. On the way kat sana, kami snap le gambar2 yg kami rasa menarik... antaranya, rumah ni lerrr



Tgk la tu...menjunam tolllll


SFo ni hutan batu gak... kalau kuar SFO ni, mostly dessert.


Dah sampai Golde Gate

Golden Gate Bridge, one of the biggest single-holes hanging bridges in the world. Dibina tahun 1937, dan sampai skg masih kukuh lagi

Heheheh... anak2 tinggal...


View dari view point

Sojuk woooo... angin lak kuat...



Haa... ni le semuanya dlm group nih..

BabaCAKKKKK


Alcatraz... penjara maut


Ni nak carik tempat makan lak... dah lapo... at last, we ate at Indian restaurant... vegetarian meal....




1 comment:

rosacanina said...

teringat akak pernah tanya dulu Alcatraz tu apa ye ? sampai dah tempat tuh..macam deja vu lak..hee..heee.