Sunday, August 3, 2008

Last day @ SFO

Hari ni hari terakhir... nak check out hotel dlm kul 10:30 - 11:00. Abg cadang nak kuar pagi2 sbb nak naik cable car... tapi aku rasa nak patah balik ke Fisherman Wharf smalam sbb nak tukar size t-shirt... ada yg kecik... hai... kena la dia temankan aku balik ke sana. Ingatkan nak tukar aje.... rupanya beli lain lagik...heheheheh...jgn marah bang..

Ajak Rashid sekali. Rashid ni muda setahun jek dari aku tp dia ni usahawan berjaya... ada 3 company... salah satunya supply brg Juniper ni.. lagi ada buat business tangkap ikan laut dlm... Fuhh, respek la dia ni...muda2 dah berjaya... Mcm kami ni, makan gaji solely...apa2pun, kami bersyukur

Tak abih-abih posing lagi... tangkap gamba ngan ketam in front of Hard Rock Cafe

Ngan sealions lak.. laki den..laki den...

Pas tuh, balik hotel balik... check out... brg2 kami semua melimpah ruah... tak muat boot keta, kena letak kat depan... Kak Hasni beli beg samsonite kat Premium Outlet tu ...sampai 3.. (different size) Ye la, nak isik brg shopping... beg tu pun 3 for only USD 180... murah tu..convert tak sampai RM 600... kat Malaysia ribu riban...

Sampai airport dah

Brg kami ni jerr

Fuhhh... campur2


Check in.. Ni pun org chinese... dah pupus mat salleh ni gamaknya...

Babai SFO...city of the bay

Hi Korea... transit dlm 1 jam 30 min

Incheon, Seoul

Beli gak brg kat sini... dan sempat gak bergambar ngan Korean...

Dah sampai S'pore... Terminal 3, kena naik skytrain to Terminal 2

Ni le brg2 yg kami beli..huhuhuh...

3 comments:

rosacanina said...

cantik aa T-shirt Hard Rock Cafe tuh..hee..heee..

safa said...

arghhhhhhhhh jelesnya bila dapat nak p melancong nih wawawawa

akulah Lara said...

alhamdulilah, selamat jugak kak kherun balik. Fizi pon tumpang seronok. Pokok akak tu Fizi dah siramkan, hehehe, thanks for the t-shirt, Fizi sgt2 menghargainya. Jauh tu dari SFO. Entah berapa pulak harganya kan, tentu mahal, tapi pe pon thanks a lot dan selamat kembali bekerja.