Tuesday, September 16, 2008

Berbuka di Restoran Nelayan

Ahad 14 Sept 08, kami buka posa kat Nelayan @ Titiwangsa... bersama-sama dengan classmates abg. Buleh kata semuanya attend... Aku mmg bawak camera sbb aku tau kawan aku tu pun pasti dtg...

Tempat show dah pindah ke bawah

Erin dan kakak

Sebahagian dr classmates abg

Ha... ni la kwn aku tuh.. Jott... classmate aku masa blaja kat UiTM dulu... la ni, laki dia dan laki den lak sekelas... yg baju kuning tu anak Jott, Haris

Dania dah slim... setakat ni tak ponteng posa lagi... alhamdulillah...

Dengan Haris Danial...

Yg sorang lagi tu...Fuzi, classmate laki kitorang..

Tapi, agak menghampakan la kat sini. Last year depa buat kat Tupai-Tupai... kat situ best! Kat Nelayan ni, dulu best... tapi la ni kurenggg sket. May be sbb masa tu weekend dan org terlampau la rameeiiii... Nak parking pun, berserah jek.... Tak de tempat parking langsung... At last, abg parking jek sesuka hati dia dan free kan gear... means sesape pun buleh tolak keta tu ke depan @ kebelakang... dah terpaksa nak wat cemana?

Dah la tak dak tempat parking, makanan pun licin... org berebut2 ambik. Tempat buffetnya pun satu.... kat situ je la org berpusu2. Itupun dah ambik space org buat show (tgh2 restoran tuh). Tempat buffet yang dulu, dah jadik tempat makan. Satu2nya makanan yang tak licin adalah nasi putih... lauk pauk, kuih-muih, sayur-mayur (??)... semuanya licin... kena tunggu..dan tunggu... abih camno, sabo je la...
Satu lagi, ruang solat pun dah sempit.... dah jadi separuh dr yg dulu... bersesak-sesak... Hmmm.. untung punya pasal, semua ruang di utilizedkan sepenuhnya... Rasa sungguh tak selesa. Masa buka posa kat Hilton hari tu pun (org belanja..hehe), ruang makannya dan sampai melimpah ruah ke segenap ruang.... sampai ke belakang2. Ni la dia.... penawaran bagi memenuhi permintaan (teori ekonomi aku...heheheh). Apa-apa pun, yg penting... dpt makan sama2 ngan kwn2... tapi, bila dah bersesak2... selerapun kurang... (ye ke?)

No comments: