Tuesday, September 16, 2008

Restoran SABAK

Ni citer ari tuh... time dekat2 nak posa, 30 Ogos 08... kami sekeluarga p dinner kat Restoran Sabak @ Taman Melati. Sbelum nih, aku n abg p berdua jek, masa tu baru balik dr US dan time tu anak2 tak de....semua ada kat kg. So, kali ni nak bawa anak2 lak... OK gak makan kat sini... buffet RM25++/adult dan RM15++ for children. Restoran ni kat tepi highway MRR2... Yang speselnya, kat sini 2 in 1 concept... barbeque n steamboat. Macam-macam `lauk' ada..Weekend (Jumaat - Ahad) ada pertunjukan ghazal lagi..

Ni la muka surat depan restoran tuh...

Tada..........

Acara masak-memasak

Yumm..yumm..

Tumpang bergambo ekkk..peace..

Sodap ko rojak buah tu Uwan??

Pencuci mulut

Alhamdulillah... konyang..semua puas hati...cuma Erin jek yg tak gitu enjoy sbb minyak tu terpercik-percik kat dia...siannn...perit wooo...

1 comment:

mommy anis said...

saya akan pergi SABAK nih lepas raya...time posa nih nak bukak kat luar amatlaa payah nak parking...

bulan nih lom johnnys lagik...kekekke