Thursday, October 30, 2008

Blog was blocked!

Aisey... kat opis dah tak leh nak bukak blog... dunno whether it is temporary or what? May b la ni traffic tgh busy sbb opis ada bukak online application (jawatan kosong)... so, takut congest sgt, depa pun blocked suma entry to access certain web pages.... huhuhu... Sunyi lak rasanya.....

Biasanya, sbl keje nak warm up dulu dgn membaca update dr blog2 yg aku list kat sbelah ni hah... Itupun bukan bukak semua, bukak mana yg baru jer.... Blog list aku tuh disusun ikut yg plg latest update, so aku bole tau mana satu yg baru... Bukannya aku update waktu opis, baca jekk... Anyway... aku paham... cuma rasa sunyi lak....

Hohohoho.... kat opis aku ada kije kosong.... sesape yg interested, u're welcome to apply online... tak yah antar hard copy....

No comments: