Monday, October 27, 2008

Open house kat rumah Jott


Tadi, p Bangi Perdana... Jott wat open house... Jott ni member baik masa wat Diploma kat Melaka... slalu satu group dlm apa2 project... termasuk la si Ekyn... dan Ummi... Skang ni, hb aku lak satu class ngan laki si Jott ni (Fuad)... what a small world...

Seronoknya p sana sbb aku jumpa ramai kwn2 lain yg aku dah laaaamaaaa tak jumpa... macam re-union lak. Jumpa balik Leha, Lienderq, Jeannie, Zack, Marli... Dunia menjadi kecoh seketika... Classmate abg (UiTM - classmate Fuad gak) pun cam pelik, camana la wife si Suhaimi ni boleh begitu mesra ngan yg lain2 nih...Btw, aku tak leh tunggu lelama lagi sbb nak p jemputan lain lak...

2 comments:

Idris said...

Amboiii.... sempat lagi update blog jam 1 pagi lepas balik beraye he he

Kherun Suhaila Saharbil said...

Tu ler... eden ni spesis tido lambat, apa lagi klu esoknya cuti... Anak2 den pun tak tido laie time tuh