Wednesday, October 29, 2008

Sape la budak2 nih??

Anak sape la nih? Beria-ia nak tangkap gambar dengan aku (hikhikhik... perasannya). Time opis hour lak tuh... Sori ye encik boss....

Ju! Akak suka la gambar ni....
Tengok la pigeon hole aku tuh! Kosong jek... masa kat SJK dulu, sentiasa penuh ngan file2 .... Oooopsss! Jgn salah sangka lak... File2 aku tu, suma aku longgokkan atas meja lama Hana... Nampak la bersih cket kws aku tuh...

Yg Feroz ni, mentang2 la bos tak de..... kontrol hencem ko?

Tu yang dlm plastik tu, kain pasang yg aku beli kat Ting 8 pagi tadi...(errr... mmg aku kat Ting 8 punn)... Pagi2 lagi dah kenyangkan mata sbl kenyangkan perut!

Ni la bilik aku skang ni... type semi D sebenarnye.... tp org sebelah (Hana) dah pindah ke tingkat 14A. Semi D ni pun, bersifat sementara je... tak ada apa yg kekal di dunia nih... Nanti kami (Unit Latihan) pun pindah tingkat 14 gak, lepas diubah suai... Tak tau la camana lagi tempatnya. Jgn nanti tajuk ntry bog aku `Pejabat tidak lagi kondusif''.... hahahahha... YB Deris, jgn mare ha!

3 comments:

maskjask said...

salam kak kherun... dah perasan lama dah..tapi ni barunak tanya.. pasai apa tukaq nama blog..dari familiku inspirasiku jadik familiku sayang?

marahka saya pinjam tagline kak kherun ari tu?? hehehe

apa2pon blog2 kalian merupakan hiburanku di sini..rajin2 la update yerrr..

Kherun Suhaila Saharbil said...

ayooo.... tak dak lah, tp tah nape cam penah tepikir yg Mask pikir cenggitu gak....

Sebenarnya, dah lama2 rasa cam tak best lak... alamat blog sama ngan tagline...

Klu nk tau, itu lah nama asal blog nih... tp ditukar sbb klu google guna nama tuh, mesti jumpa website AKRAB... cam tiru jek... Dun wori weh!!! Sesekali nak ubah cita rasa

safa said...

cam dah lamo tak bukak blog ahhhahha...oo ni pekerjaan ko yer fairuz mentang-entang bos takder....huhuhu