Tuesday, November 11, 2008

Menjengah ke Genting

Mcm yang aku mention dlm post sbl nih, aku jadik urusetia sesi gubal soklan ptk kat Awana Genting 7-9 Nov... sebenaqnya... jadik typist lorrr... Ye la, utk soklan N17, mana leh kerani2 ni yg type... So, aku dan Jue le jurutaipnya. Aku pi naik bas MQA hari Jumaat. Family aku dtg Sabtu mlm... sbb kan hari Sabtu Dania ada konvo n abg pun peksa. So, bila dah settle semuanya baru la depa sumer dtg... Sampai Awana kol 10 mlm...
Ni kat Awana

Seronoknya anak2 den ni dok hotel... dah lama tak dok hotel... Tapi, sekejap sgt.. Ahad tgh hari dah check out.. Abih cam no? Mulanya ingat tak nak naik Genting... biar anak2 masuk pool jekk. Tapi..... rasa kesian lak sbb anak2 ni dpt enjoy sekejap sgt. Akhirnya, naik gak kat atas tuh guna cable car. Awana lak bg tiket free naik cable car.... Dan akhirnya.... naik ke atas jua .... Tapi dah cakap awal2 yg we'll not playing any games... Alhamdulillah anak2 ku ini boleh di bawak berunding...
Byk tempat canti utk bergambo... tp tak sempat dahhh....

Akhirnya.. lepas lepak2 dan minum2... kami pun turun balik.... balik jom balik...

2 comments:

ummicaca said...

wawawawa.... sompek laie ye?

masa tu den dah sampai banting...hantar emak...

Don & Nor said...

xpelah kak kan..walaupun kelam kabut..akhirnya dpt gak bwk anak2 p pra holiday..mesti depa seronok...