Monday, November 17, 2008

MQA dah setahun

Hari ni, ada perhimpunan bulanan.... yg pompuan kena pakai tudung MQA n blazer, yg lelaki kena pakai tie MQA... Adehhh, seksa nak pakai tudung tu, payahhhh... Tudung tu tudung sutera, licin dan nipis... Tp, disebabkan saya yang menurut perintah... ku turutkan jua... Bila nak pakai, jenuh!!! Bila dah ok, rasa cam kapla tak leh gerak2 sgt...kasi kerasssss itu kapla... klu tak, nnt sengetttt...huhuhu...

Ok dah... cantikk. Jadik dah...jgn gerak lebih2... Yg plg senang pakai tudung tu adalah Sumi, kan Sumi... tak yah nak tensen2. Aku siap bawak tudung spare lagik kot2 ada mende yg tak diingini terjadi...Tapi kan... ada gak lain2 yg tak pakai tudung tuh... Agaknya sbb musababnya cam yg aku cakap tadi ler...

Tengok tu... ramai yg x pakai... Si Hima siap senyum lebar lagi blakang si Alie
Hahahaha... apa la citer pasal tudung jekk... Spt biasa, adalah penyampaian staf cemerlang, penyampaian sijil penguatkuasa dr Menteri, ucapan KPE... Lepas tu, ada acara bacaan yasin n tahlil....

Sebelum baca... posing dulu....


Mek ti dah start baca kerr???

Semoga MQA terus menjadi organisasi jaminan kualiti pengajian tinggi yang berwibawa dan diiktiraf di peringkat antarabangsa... Amin.

7 comments:

ceni therebeq said...

Amboiii posing sakan korang (gambar atas skali)Sy tak turun pun... cuti bulanan

ezza said...

Tension wooo..pakai tudung tu..next time tiru cam sumi jer buat selendang..cantik menarik tertarik gitu...

Kherun Suhaila Saharbil said...

Eh.. alo Ceni, yg gambo kat atas skali tuh bkn time baca yassin pun... tak de kena mengena ngan cuti bulanan...

hahahah...kantoi le tuh

maskjask said...

salam,

Kejap jer rasa masa berlalu....rasa macam baru semalam aku tengok hang nangis cheni masa pelancaran MQA muahahaha!! (aku pon..tapi dalam hati ler) tapi sebelum tu ingat tak lagi apa kita buat ramai2??

Don & Nor said...

eeheheh..mmg payah sungguh nak betulkn tudung ituu...waa..ingat lg smpt pakai sekali...tenseeennn mokcik...

ummicaca said...

ello ezza dora!!!!!!!!en sarani tak bagi pakai cam sumi except sumi n frens yang tak pakai tudung.....

dia kata lebih baik pakai 2 lapis tudung dari selempang ajek.......

pe2hal, ahkak maintain melawa kat blog orang....wakakkaka

safa said...

den tak turun pun masa pagi sbb den la pegawai on duty hari tu.... msa baca yasin turun la...tu pun ada call masuk...sapa soh transfer call ke hp.... copek maso berlalu