Sunday, November 16, 2008

Naper lambat abih???

Dulu aku suka baca buku citer... dulu la.... La ni pun suka gak cuma jarang ada masa. Skang ni, aku cuba menghidupkan kembali minat tuh, aku beli la buku P.S, I Love U (Cecilia Ahern). Best citer tuh... siap nangis2 aku baca.. huhuhu... Skang ni, aku dok tgh baca buku Shopaholic empunyanya si Mawar.... Tika dan saat ni, dh masuk siri ke 3, Shopaholic Ties The Knot.

Biasanya, aku baca cepat je... seminggu je dah settle.. Seminggu? Ye la... dengan tak de masanye.. Aku baca time tgh tgu laki den (masa balik opis) dan time nak tido... Tapi, kali ni... lambat skettt... nak tau sbb apa? Korang tak nak tau pun aku bg tau gak...heheheh

Skang ni, asal ada waktu terluang jek, aku masuk FACEBOOK. Siap berebut2 ngan anak aku lg... dan yg pasti pemenangnya adalah aku...huhuhuh.... Lap top satu lagi ada di bawah lindungan laki aku... pc lak kat tingkat atas, jadiknya... lap top yg ni jugak la direbutkan... Lipat kain ke mana... HBO/SMV/Cinemax pun tah ke mana... (sambil lipat kain, tgk tv)...Sabo yea.... lepas ni buleh guna...



Ha... gamba ni menunjukkan ranking social networks kat dunia nih... FB yg warna biru tua tuh... Kat Malaysia nih byk yg guna friendster... Hahaah... Friendster ni dah kena block kat opis. Blog ni silap2 pun nanti kena block...huhuhu
Dan... tika dan saat ini jugek aku tgh online kat FB, tgh upload gamba... heheh. Bila aku tgk kwn2 dlm FB kwn2 aku nih, mcm2 ada... aku pun invite la jugek... la ni ada Kieran, Jasmin Hamid, Deanna Yusoff, Rina Khan, Adi Putra, Aidid Marcello, Jehan Miskin... bla...bla..bla... Saje seronok2. Kwarga MQA lak... ada Mask, Mawar, Zeti, Azley, Alie, Eri, Zamrin, Zabib, Sim, Adilah (ex), Fairul, Ruzana (HR), dll...

Yg APP lak ada Cik Mad Zahir, En Fauzi, Pn Ainun, Pn Rohani.... Klaka lak... dorang pun ada masa utk FB... ermm... just for fun.

Kadang2 aku jeling2 gak kat En Suhaimi.... ehek2x... sib baik.. aku tgk dia senyum2 jek... ok le tu, risau gak perasaan aku nih kot2 dia jeling2... harus terbantut hobi baru aku nih... hehehe I lof u laling...
Akhirnya dapat jua....




7 comments:

safa said...

huh hebat famili akak....nisbah komputer ahli kuarga bersamaan 1:1 hahahah...ni orang tgh mengong wat MJA la nih ekekekek

Don & Nor said...

a'ahlah kak...harus..hebat IT ni..hehe.

Kherun Suhaila Saharbil said...

Ye la... ayik main games barbie, tgk you tube... upin dan ipin...

mommy anis said...

kak oi...berapa byk laptop ada nih...

kaya sungguh laaa...

Don & Nor said...

lupa nak cakap...hubby saya pong asyik ngan fbnya jee...

Kherun Suhaila Saharbil said...

ooopppssss... satu lap top tu opis laki den punyo...

Ain said...

A very interesting blog. Macam macam story ada. Bagus tu.
Sal tak install "shoutbox" dalam blog. Senang nak chat atau beri general comment instead of specific to each post.