Thursday, November 13, 2008

Selamat Hari Ulang Tahun, Nur Sabrina...

Happy Birthday Erin... Hari ni, umur Erin dah genap 4 tahun. Semoga Erin sentiasa dibawah lindungan Allah, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik, beriman, berilmu dan beramal....
Kek bday Erin
Manisnya senyum anak ibu...
Surely, there's a present for her
She opened it patiently
But her sisters can't wait any longer...
Whoaaa... It's Baby Alive! `She' drinks n wets just like a real baby...
We're happy when u're happy... good girl...
It's feeding time .... After she drinks, she'll wiggles n cries. It's time to change her diaper
Anak2ku... kalau bday salah seorang dari nya, still the others will get their portion too.... Kena beli 3... Tp birthday girl punya hadiah la yg spesel ckit. The others will get `something'... at least... tak kisah lah, asalkan ada something.... fuhh!

9 comments:

maskjask said...

happy birthday erin.. wow such a special present u got there! by the way if kak kehrun don't mind nak tanya harga bb alive tu kat sana..sebab sini memang banyak..tapi nak beli tu cam tak sure sini ker murah ker kat mesia..

Kalau Barbie Mariposa tu better beli kat mesia..jauh lebih murah..

Kherun Suhaila Saharbil said...

Cni.. RM159.90.. Tapi ada yg latest yg boleh `o-ok' nyer.. Tp yg tu kena tambah dlm RM100 lg...huhuhu.. Kat sana brapa?

Don & Nor said...

waaa...dah makin beso anak akak yer... happy besday for her.

ANA FARHA said...

kejap jer dah besar anak akak.. :)

Kherun Suhaila Saharbil said...

Farhana...Mak nye pun kejap2 buleh membesar...kuikuikui...

ummicaca said...

wawwaa...bestnya erin dapat baby alive.... auntie hana pon ada baby alive, sekarang dah makin besar..umminya pon besar gak... wakakakka

mommy anis said...

alaa erin...auntie lupa lee cayang...dah 4 thn ya...cepat ajaaa....

Selly said...

hepi belated besday erin...

best nya hadiah dia..

jesslyn said...

Happy Birthday Nur...she is same age with my younger girl too!