Sunday, January 4, 2009

Gossiping....

Gossip??? Ye ke? Bukan gossip sbb aku nampak dengan mata aku sendiri... jadik bukanlah gosip namanya.... Namanya adalah aku cerita balik apa yg aku nampak...

Tadi p kenduri kawen.... nampak la muka sepasang public figure yg hangit di market...wakakaka... Yg lelaki tuh mmg sahih la aku kenai sgt2... yg pompuan aku main agak ajer sbb aku tak brapa kenai muka si Mmy nih... so, aku tak brapa pasti... tapi aku rasa betoi la si Mmy tuh... ada iras2 muka yg aku tgk kat paper...

Kelihatan manja sekali.... aku yg hanya manusia biasa nih terus rasa cam nk jd paparazzi jap... Alaaaa... sokojap jo... Maka aku pun suwoh anak2 dara ku posing konon2nya... tapi, sebenarnya aku captured gambo org blakang.... sabo jek la ibu dorang nih... Bila lg nak try test PDA baru??? Hahahaha... belagak la pulok :P

jeng....jeng...jeng.... tepi sikit Erin...
Tengok la tgn dier kat mana

Al kisahnya, en NH ni anak buwah tuan rumah... tuan rumah ni kawan mak aku. Majlis ni di buat di Kampung Pengantin, Jln Ampang... tak taw lak ada tempat nama cenggitu kat situ...

Tu je la citernya... cerita yg aku citer balik apa yg aku nampak... tak buleh tokok tambah, dosa ooiiiii...

5 comments:

Don & Nor said...

mmg blh jd paparazi akak ni...lps ni blh kwn dgn abg rambut ketak...kita terjah...hehehehehe

ceni therebeq said...

ketak2 jgn sebut, apa yg penting kata hana ketak di tangan langsung tak sama ngan ketak di opis tau...

ummicaca said...

wakakakaka...sila update kata2 ceni dalam blognya....

kata aku yg asik2 muncul dalam blog orang padahal diri sendiri tadak blog...

sambung gelak...wakakakakaka

mommy anis said...

kak....haaaa...ramai dah jadi saksi bisu....si NH ngan memek nih..alaa kawan konon...gossip laa tu laa nih laaaa...padahal mmg ada affair...

apa kess ahh kes khalwat dorang tu...

nyampah betoi laaa..pastu masa cerai nangis2...nak amik simpati laa tu...piiiiirahhh...

ada org kata..nak kawen dah depa nih...kan ke dah merisik bagai...kawen lee cecepat...

safa said...

nangis tuh nak coverline je nad...hehehe...best lagi kalu kak kherun amek gambar dorang nih dari depan hehehe