Wednesday, March 11, 2009

Kursus DBP

Ni citer pasal kursus lak... anjuran Unit Latihan MQA dengan kerjasama DBP. Kursus 2 hari... Tajuk kursus... Kursus Penulisan Surat Rasmi dan Memo Berkualiti... Best giler kursus nih, mmg tak rugi menghadirkan diri... Rupa2nya, banyak kesalahan yang kita lakukan masa buat surat dan memo... MQA punya AP pun ada salah gak...

Penceramahnya, En. Abd. Karim Abu Bakar... best lah cara dia kendalikan kursus.... tak boring dan participation dr participants pun bagus. Semua bagi kerjasama... tak la diam jekkk... Seharusnya, kursus ni jugak dihadiri oleh bos2 sbb penyain surat adalah bos.

En. Bakar dah penat berdiri la tuh...hehehe
Perkara yg wajib dilakukan .....Posing
Ni apa hal lak nih? Perasan glamer la tuh
Group picture... tak de la org yg berdiri separa lutut cam org2 Jopun tuh....
(teringat-ingat la tuuuuuuu)
Apa-apa pun... kursus ni mmg best lah! Patut ada 2nd.. 3rd series...

4 comments:

Don & Nor said...

akak...ni xde kena mengena dgn tajuk entry akak...tp ada kena mengena dgn gambo dlm n3 akak...hehe.. Ju tu...dah makin montel..hehe...krm slm kat dia... suh jaga diri bebaik.

YaNti ArShad said...

OMG! They still use this same room. Kherun, aku guna bilik ni untuk kursus bahasa masa tahun 1995!

Kherun said...

Kham.. Ju makin montel? Ye la... besor perut... org dok slalu usik dia sbb idung dia dah cam jambu air..hihihi...

Yanty.... sama ker? Masalahnya, ni kat MQA bkn kat DBP. Bilik cum dewan ni pun baru jek siap....

YaNti ArShad said...

oh, ye ke? design dalamnya sama macam DBP but that was '95 la...