Saturday, May 30, 2009

Family Day MQA

Sungguh lama tak blogging sbb kesuntukan masa yg menyebabkan byk cerita dan kenangan yang terpaksa ditangguhkan utk diabadikan sbg kenang2an dlm blog ni haa... apa punya ayat daa... Sungguhpun cam tu, aku ttp masukkan as on the actual date happened w/pun masa dimasukkan dlm blog ni adalah pada 5 July 2009... Belasah la...

So, 30 Mei 2009, Family Day MQA @ Sunway Lagoon... selalunya 3h 2m kat hotel, tapi skang ni warga MQA dah 300 lebih...so, kena cut budget cik timah ooiiii... apa2pun, sib baik still diwujudkan acara tahunan nih... Memandangkan dah agak lama, aku rasa tak byk nak diceritakan... cuma, disebabkan nak menjadikan blog ni sbg catatan kenangan, ku sumbatkan jua beberapa ketul gambar2nya...

Ramai dah ahli keluarga...
Nak belon... belon... anakanda 2 org ni peminat belon
Cepat... cepat...
@ Wild Life Park, Sunway Lagoon
Masuk wildlife park ni mmg best! Tak rugi sbb byk binatang2 yg agak pelik yg tak de di zoo... Tempatnya tak la besar sgt tp mmg best! Tgk la kucing yg mcm ghimau ni ha
Burung2 ni pun jinak betul... hulur je tgn, berderet2 hinggap... Tak cukup tgn, naik atas kepala dan dipatuk2nya... ala2 buat terapi la pulak... kata abg, sunguhhh geliiiiii.... lariksss...
Albino ek??
Dah puas mandi.. gi zoo.. naik mcm2 ride lak
the longest suspension bridge.. isn't it?
Tak takut ke Erin?
Nak dijadikan cerita, tayar pulak pancit masa nak balik... dah la time tu kul 6 lebih dah... Tukar tyre spare, pun flat abih! Nak tak nak, terpaksa la aku dan anak2 melepak kat lobi hotel sunway tu hah sampai la settle... Abg pi carik tayar baru, kedai tu pun sikit lagi nak tutup, nasib baik... Keesokannya, abg tukar sumer tyre.... pokai!

No comments: