Monday, July 13, 2009

Pangkor Island Beach Resort

10 - 12 Julai 2009, opis abg buat family day kat Pangkor Island Beach Resort.... family aku tak pernah ke sini lagi, tapi aku pernah la sekali time attend kursus Induksi kat UiTM e-village (elephant village) a.k.a. Kg Gajah... Masa tu ramai2 peserta kursus induksi naik bas UiTM ke sana.... Mimi (if u read this post) ingat lagi tak???

Tapi kali ni, ke hotel yg mmg ada private beach... Cantik, memang cantik.... Tgk gambo je la ekk...
@ Jeti
Dinner 1st nite, mkn sodap!
Ada mcm2 acara termasuk pertandingan pakaian beragam kanak2. As usual, anak2 aku yg sememangnya pemalu di depan org ramai ni..... tak sekali-kali akan take part...
Kakak ni pun, ayah dah paksa2 bercerita... malu sangat...
Lawak giler...
Termenung jauh nampak...
Nanti la upload lagi....

No comments: