Thursday, September 10, 2009

Ceramah dari Dr. Ridhuan Tee

Kengkawan, dah lama tak berkarya.... disebabkan tahap kemalasan yang melanda amatlah tinggi dan.... keterujaan terhadap blog dan FB yang dah menurun.... w/bgm pun... masih selalu menjengah blog dan FB mengambil tahu perkembangan rakan2... sengal betullllll.... Hari ni terdetik pula hati ni utk update...

3 September 2009 hari tu, Biro Agama KKMQA menganjurkan ceramah motivasi bertajuk `Kerja Efektif di bulan Ramadhan'... disampaikan oleh Dr. Ridhuan Tee.... Seronok sungguh mendengar ceramahnya, tak ngantuk langsung. Rugi betul sesape yg tak pergi.... Aku masuk agak lewat sbb ada discussion skettt, bila masuk dewan.... fuhhhhhh... fenuh le pulak, sampai ditambah2 bilangan kerusi.... huhuhu... Sib baik ada tempat kosong sebelah Sabri, maka aku pun dok kat situ....
khusyuk....
Sukenya dier... geli hatinya...heheh
kah..kah..kah..kah...
Mmg best le... tahniah KKMQA sbb berjaya menjemput beliau...

2 comments:

YantiArshad said...

kherun,

puasa tak boleh ketawa lebih-lebih... KAH KAH KAH KAH....

Kherun said...

Yanty.... uncontrollable...hehehe