Monday, September 14, 2009

Iftar @ Tupai2

Sekali dlm bulan Ramadhan, sememangnya ada acara bukak posa satu famili kat luar..... Hari Sabtu ari tu, puas tepon sana-sini tp sumernya fully book... call intai2, bora ombak, tupai2...fenuhhhh... cam nak try pannazz (not sure the spelling) tp cam jauh naw la plak... de palma baru pegi... nelayan cam dh boring... last2 tak jadi... tp hajat di hati, nak ke tupai2 gak....

Ahad, call lagi tupai2.... alhamdulillah, ada tempat.... Best mkn kat sini (dh taw sbb last yr dh try ngan classmate abg).... mcm2 mknn adaaa....dan reasonable price!

Tgk la aku pakai tudung pesen mase kini... harharhar... senang dan mudah, erkkk same je maksudnya tuh... klu korang nak taw, laki den tak suka den pakai tudung nih... dia kata cam org pemalas...huhuhu... aku kata, nampak kemas apee.... di ttp kata mcm selekeh.... but sometimes aku pun rasa cam bibik2 jek... nak pakai ni pun, mintak persetujuan dia dulu... 2 tudung je jenis ni yg aku beli, pas tu dia tak bg beli dahhh.... dia kata tak suka tgk....

sometimes pakai.....nak mudah
deretan kuih muih
deretan ayo sejuk
aikkk... ni bkn utk dimkn
pelbagai western n m'sian foods
butter prawn n ayam pandan
suke bibik ni dpt mknn
Yg nyonya tu, mak si toke restoran.... milik keturunan cina muallaf rupanya... coincidence dok sbelah dia... ntah apa tah dia borak ngan mak... bla..bla..bla... anak dia 2 org, sorang si toke restoran, sorang lagi p terawikh (dia kata laaa... sbb dia just received call dari anak dia)

elok ape aku pakai tudung ni (angkat bakul sendiri)

Klu ader masa, boleh la cuba mkn kat sini... Klu tak silap, hari2 biasa, steamboat dia 28 hengget.. should try one day...

5 comments:

Selly Buke said...

kak, bape hinggit kalau budak?
macm best jer...

Kherun said...

budak 23, dewasa 46... selly, mmg bestt! Den tak tangkap gamba makanan byk2 sbb malu....

Don & Nor said...

haahlah kak...ni duk jauh ni pun dah terasa nak mengetest niii...
tudung tu betullah...nmpk ok jer akak pakai. sy baru jer dpt hadiah tudung tuu..tpbila test rs mcm bibik lak.hihi..

Farah said...

kak kherun terchenta, nampak makin slim nih.. makin jelitass (apalagi dgn tudung baru itew) hehee..

Kherun said...

owh farah, tudung ittusss... sudah menutup separuh dr cm psegi pipiku.... maka itulah ku kelihatan kurusss gittewww

jgnlah ko tertipu adanya....