Tuesday, September 15, 2009

My work station...

Saje nak mengabadikan tempat aku mencari rezeki kat dlm blog ni.... la ni, bilik ni share ngan juliana... sooner or later, diubah suai lagi... konsep terbuka la katakan... Ape2 je la, SYMP (saye yg menurut perintah...), ikut ajaaaa... Tak tgk bwh meja lagi... dh hampir2 tak de tempat nak parking kaki...

Yg ni plak, saje nak tempel gambar ahli2 Bhg Pengurusan Sumber Manusia (saje aku tulih penuh...kang aku tulih BPSM kang, ada yg tak ngerti kang...).. Zul! cam org JAIS laaaaaa....

Ni.... si Elis la yg berusaha bersungguh2 mengarrangekan everything.... payah wooo... mcm2 ragam!

4 comments:

Don & Nor said...

syiok jer tgk gambo kengkawan...
eh kak..fiza jusoh tu ada apa2 ker??cam baju beso jee...
krm slm dia ek.
SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Kherun said...

ader.... bulan 10 ke 11 (tak ingat lak) nak bersalin dahhh...

Farah said...

kak kherun, fiza tu berbaby 'lepasan-jepun' ker? hihi.. kemsalam gak kat dia yek.. anyway, santeks opis akak.. lepas ni tukar konsep lak ke?

Kherun said...

farah san... betul3X, paaandaaaiii farah... rezeki kan... untung2 ada lekat muka henry skett... hahahhaha..

pasal opis... N48 ke atas je leh dok lam bilik... bilik yg den dok tu pun bilik lama2 yg masih selamat blum disentuh