Monday, October 12, 2009

Mari skype ngan abg nwar...

Ahad, 11 Oktober, ada kenduri sempena Along (my cousin) nak menunaikan haji di Mekah.... Rumah Along kat precint 8, Putrajaya (apartment). Kami sampai agak lambat....Sampai2 aje.... tekezut nengok.... di seluruh kawasan luar rumah dilitupi dgn tikar utk diduduki... ramainya tetamu yg hadir.... Kat kws tu, liftnya ditengah2... so... disekelilingnya dibentangkan tikar... keluar lift je, dah kena bukak kasut....sbb dah bertikar....

Ramainya tetamu yg hadir... jiran2 termasuk sanak saudara. Byknya makanan... den tanya Along... masak sendiri ke??? Takkkk... masak sama2 ngan jiran.... masih kuat semangat kejiranan di kws nih. Rupa2nya, BPH (Bhg Pengurusan Hartanah) mmg ada sediakan satu rumah kosong disetiap kuarters (eh... cam ni ke eja dia? Lain mcm jekkk... belasah je laaa) utk aktiviti2 kejiranan.....

Ni... dah reda dah... dah konyang...
Msg2 tersandar...
Erk... lari dr tajuk ke aku ni????
Takkk....
Along tu... Mak si Nwar ni...
Nwar ni anak buah den la kigho ehhh...
Sbb Along tu sepupu dennn...
Nwar la ni ada kat Ireland, wat master...
Omak n abah si Nwar ni nak g Mekah 14 Okt ni...
Mari borak2 ngan Abg Nwar ye adik2...eh... anak2

Walau jauuuuuuuhhhhhhhhhhh nun di sana.... tapi, seolah2 dekaaaatttt je..... cuma tak leh pegang2 jek kannnn.... Peace..\oo/

No comments: