Wednesday, January 13, 2010

Sedih sungguh....

Mcm mana tajuknya... begitulah ceritanya.... Demi kepentingan perkhidmatan (chewah!), aku akan memulakan tugasan baru di Unit Perkhidmatan... sedihhhhhh.... tambah sedih bila Ju.. Fizi..dan Zul telah menggenangkan air mata mereka... terpaksa rela melepaskan aku pergi... huhuhu... rupa2nya, korang sayang kat aku ekkk! Terima kasih byk2... love uols..

Apa2pun, aku menganggapnya sebagai positive challenge utk aku... chaiyok... chaiyok... bertambahlah skill aku.. hehehe... aku insan terpilih... chaiyok.. chaiyok... Memula didengarkan cerita ni, aku sungguh2 berat hati.... mcm mana la nak kasi tau staff kesayangan aku ni... tapi..... tu lah, aku insan terpilih la katakan... Aku suka dok Unit Latihan neh... lagi pon, aku ada utang yg tak selesai lagi...

Macam2 mana pon, aku riso gak nih... tugas baru aku ni, melibatkan perkhidmatan org... kalu buat salah, naya aku kena marah.... dah la aku ni jenis tak suka membaca.... ni kena lak baca pekeliling... bukan setakat baca lagi, kena master.... apa2 pun, aku tahu... Allah tak akan menguji kita melebihi dari kemampuan kita.... chaiyok... chaiyok....

Ni tempat aku la ni...Lepas renovation

Aku dok di lorong yang happening ni..
Ju ..... jgn sedeh2, we'll still in undr the same roof...
Aku pun sedih nak berpisah ngan Fizi...
Zul, tak sangka Zul pun frust...
Baru nak mesra ngan Bani (dok depan aku)
Nanti aku dok kat lorong ni
Tak semeriah tempat skg
yg ada Ju, Fizi, Zul, Jun...
Semoga Allah permudahkan segala urusanku... Amin...

11 comments:

Don & Nor said...

so..nak wish apa ek...tahniah kee...harap bersabar kee...jgn sedih2 kee... semua pun blhlah kan...akak mesti blh punya... kemana kena letak pun...dah itu tggjwb diberi...mcm akak tulis..chaiyok2... InsyaAllah itu yg terbaik utk kita...amin

Kherun said...

tenkiu kham... yg tambah sedih tuu sbb dorang ni sedih.... sungguh terhar

ceni therebeq said...

tumpang sedey gak... tapi nak tnya skit,

Depa tu nangis btul ke memain sbb macam kelakar je atau buat-buat tido hohohoh..

Yanti Arshad said...

wah! ini sedih giler ni! tp nampak sangat depa tu berlakon. :-D

bukan kah bagus ada perubahan...

Kherun said...

itu lakonan semula.... hahhaaa... elok2 aku nak tangkap gamba, terus dorang ni wat pose cenggitu....

ANA FARHA said...

slamat bertugas di unit baru ke kak kherun...:)

safa said...

aik sedih pun ada ulang tayang gak...isk3...kesedihan secarasiaran tertunda heheh... bersabarlah yer...kurang2 masih di bhg yang sama, tak melibatkan pindah angkut barang so ok la kan...

Kherun said...

ayaks... brg2 sumer kena hangkut juga... tempat juga ada pindah wooo.... come2X.. take chair!

juliana said...

akaaaaakkkkkkk....dok kt belakang susah nk borak2 pagi...huhuhu..

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室