Friday, February 26, 2010

Avillion Admiral Cove

19 to 21 Feb, ada kursus kat PD Avillion Admiral Cove... Kursus Panel Penggubal PTK... maka, beramai-ramai la kami semua memajukan bisnes toke hotel ni... hahahaha... bukan kami, MQA. Tempatnya best... bilik besar dan bersih.... cuma klu nak ke pantai, kena jln skett..Apa yg penting klu dok hotel adalah bilik hotel tak kusam..... Kakak tanak pegi sbb dia pegi skolah hari Sabtu..... Yg aku, beria-ia tanya... betul tanak ikot? Betul? Betul?

Nice!
Bole tido kat sofa yg luas ni
Ni bukan sofa bed
Pool yg luas
Sabrina's
Uihhh.. mahalnya....
Mlm baru start kursus
Peserta kursus yg ceria....
Caiyok!
En. Adzman Talib dr Lemb. Peperiksaan
Tak boring dgr ceramah dia
Gediknya yg 4 org tuh
Ada mcm2 aktiviti bole buat kat sini... bebudak ni sonok bg ikan mkn... Klu nk bg ikan mkn kena pakai life jacket dan ditemani oleh staf hotel... Katanya, tempat ni dlm.... 5 kaki lebih... klu jatuhhhhhhh... naya.. Pas tu ingat nak masuk melawat dlm kapal mewah (bayo le)... tapi, staf yg jaga pi lunch lak.... Katanya, pemilik kapal tu si Tan Sri Mustapha Kamal founder Emkay tuh...

baru lepas fish feeding
pakai life jaket bukannya naik bot
Ahad tu check out, pi ronda2 PD. PD la ni, jauh lebih bersih dari dulu.... Klu dulu, airnya keruh, skang ni tak lagi..... pantai pun bersih...

Sempat lagi abg dan Dania singgah kat Museum Tentera neh... aku tak larat la nk jln2 lg... hari panas terik sungguh. Erin pun tak nak turun.... kami tido lam keta.... penat.

Minggu ni, depa p PD lagi.... Bengkel Perancangan Strategik....kali ni kat Corus Paradise. Boss suruh aku pegi, tp aku ada kenduri kawen daaaa.... anak Pak Chek kawin...

2 comments:

Farah said...

rindu pada kakak ku yg sorang ni.. so motherly.. so kind..

Kherun said...

farah san... i miss u too... bila kita leh dating kannn... dah balik Korea lum?