Thursday, April 29, 2010

Sport's Day @ TIC

Khamis 29 April, aku ambik cuti sbb nak attend sukan tadika Erin @ Oakleaf Club. Pepagi lagi dah bangun tanpa susah payah sbb dia punya la bersemangat nak pegi. Tapi, sememangnya Erin ni tak bermasalah nak bgn pagi w/pun mlm sblnya tido kol 12.45pm... alhamdulillah....

Dania pulak, merengek tak nak pegi skolah agama pd pagi tu sbb dia nak sgt2 tgk budak2 cilik ni bersukan.... Dania ni mmg suka layan budak2 dan suka sgt2 tgk keletah budak2.... aku yg tak strict ni, kata... oklah... tak yah pegi skolah.... melebar senyumnya....

line-up!
Berikrar dgn cikgu comel...
Acara ni yg Erin excited sgt nih....
lagu iringan tak dgr sgt...
yg kuat kedengaran adalah... one.. two... three.. four
till the end of the show....
list of games
prizes... everybody will have one
look at her... so excited
sweat!
She met her classmate while she was in std 1
can u spot the difference?
Same age.... is she too big? Too tall?
Sincere smiles... so, sweet...
Erin with her friend.... Mawar...
I have Mawar tooo.... :)
Bersemangat Dania membantu cikgu2
prize giving ceremony
Semuanya enjoy...
Semuanya happy dpt hadiah.... dekat hadiah tak dinyatakan tempat pertama @ kedua @ ketiga pun, yg pentingnya semuanya dpt hadiah. Acara ended @ 11.30 am... lepas hantar Erin n Dania balik ke rumah, aku pegi htr MyVi servis... spt biasa, terus suruh cuci keta lepas service.... dan seperti biasa juga..... hari pasti hujan slps kereta dicuci........

No comments: