Tuesday, July 6, 2010

Reunion sana-sini

Lately ni, sana-sini ada reunion di sekelilingku... kalau bkn yg melibatkan aku, perihal org2 di sekitarku. Jadual hujung minggu penuh, ada reunion Semesti, SM Puteri Titiwangsa (both aku tak attend sbb ada hal).... reunioun sekolah rendah (wahhh... tak jumpa since Dis 1986!)... pas tu ada family day kwarge sendiri, famili day opis abg... semuanya nak sumbat sbl pose... hrm... dah nak puasa dah kan!

Gambar fesbuk kwn2 pun tunjuk pasal reunion... Aku dah terlepas 2 reunion, hopefully yang skolah rendah ni I'm able to attend.

Hari Ahad hari tu, kami dpt phone call.... sepupu abg meninggal dunia (Al-Fatihah)... accident dengan kereta yg dipandu Mat Salleh Denmark kat PLUS S'ban... 3 maut (termasuk cousin abg) dan sorang lagi admitted kat Hosp. Sban. Mereka on the way back from M'cca.... dengarnya attend reunion. Kuar paper dan tv... org Denmark tu memandu arah yg b'tentangan dan crash ngan keta BM yg dinaiki arwah. Actually, mat saleh ni dah accident dulu then keta dia berpusing, terus jln melawan arus di hiway dan langgar keta arwah ni.

Dgr2 lagi, m.saleh ni mabuk dan tak mau bg kerjasama... isk! Sesuka hati dia jer....

No comments: