Monday, July 19, 2010

Tambah Setahun Lagi...

Semalam, 18 July 2010... genap usia saya 36 thn.. Asalnya, mmg saya tanak beli kek pun, sbb Sabtu & Ahad tak lekat di rumah dan tak berkesempatan nak membeli kek... Saya tak kisah pun, as long as famili tersayang tak lupa wish.. sudahla... tapi, akhirnya beli gak pada hari ini...

Dah lama tak ke Secret Recipe... kalau ke sana, mknn yg saya suka adalah Choc Indulgence... apple cheese.... dan prawn macaroni with cheese... asyik2 3 mende ni aje... Asalnya, saya nak beli Choc Indlgnce gak tapi suami saya kata... `asyik2 kek itu saje... cuba beli yg lain pulak'... Hmmm, saya ni loyal orgnya..heheh.

Bila dah disuggest beli yg lain, saya dah tak taw mana nak pilih.... saya ingat nak rasa choc fudge... dan juga nak beli mango delight... dan juga nak beli choc strawberry... Abg kata.. `ha.. beli la semuanya tu'... hahahaha... bagus gak idea tuh! Akhirnya......

I bought 4 slices of choc fudge
4 slices of mango delight
and 4 slices of choc strwbry
Total = 12 slices

Terima kasih kpd kwn2 yg bg wish, thru FB, thru outlook office, secara direct....Sebenarnya, saya tak sabar-sabar nak pencen.... Semoga saya menjadi hamba Allah yang lebih baik hari demi hari....

4 comments:

Selly Buke said...

happy belated besday kak... moga akak sihat n ceria selalu... menarik idea wat kek macam tu kan... dpt 3 in 1 gitu..

ANA FARHA said...

hepi belated besday to kak kherun..

Yanti Arshad said...

kherun,

pencen awal macam aku......

Kherun said...

Selly, TQ... bole buat 4 in 1 or take 12 slices with diff flavour..

TQ Ana Farha...

Yanti, aku mmg rasa nak pencen sgt2 tp commitment tinggi... and regret lak opt pencen... if I choosed KWSP, surely tak in dilemma