Thursday, July 8, 2010

Twilight : Eclipse


Owh.... aku dan anak dara aku teringin nak tengok citer neh.... tapi wiken aku sokmo full... ntah hapa-hapa tah, ngalahkan pak menteri lak... Korang pernah tgk citer dier? Bagi aku.... bessttt... romantik... dgn pelakon2 yg hensem2 dan lawa2.... starring Robert Pattinson (as Edward) dan Kristen Stewart (as Bella)... tapi, akupun tgk yg first je.... itupun tgk 3X kat Astro je..... Nanti la aku soh abg cari New Moon & Blu-Ray kat internet ke....

Aku ni jarang sesangat pi tgk wayang... kalau pi pun, tgk citer budak2 je... kalau tak kang, bosan lak dorang.... dah tu ni citer ni 18SX ke hapa... tak seswai budak2 ni tgk... Nak tgk Avatar hari tu pun, Erin tak nak... dia kata... Erin tak paham dia cakap apa....



In Eclipse, Bella once again finds herself surrounded by danger as Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge. In the midst of it all, she is forced to choose between Edward and Jacob – knowing that her decision has the potential to ignite the struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella is confronted with the most important decision of her life.

* Credit to Mr. Google

No comments: