Sunday, August 1, 2010

Hari Keluarga keluarga saya

Buat julung kalinya, beberapa famili dari famili saya yang besarrrrrrrrr.... telah bersama-sama berkumpul untuk mengeratkan lagi ikatan silaturahim. Tapi, ramai gak yg tak dpt turut serta sbb mcm2 sbb... apa2pun, perhimpunan tetap diteruskan buat sesape yg dpt join... 2D1N..

Pengkalan Balak
Nama chalet - Suria... kalau tak silap... per nite RM100, ada ekon.... biliknya kecik je tapi bersih dan selesa...



Syioknye...


Sampai2 je kat sana, terus lunch... order mknn dari caterer je... baguih btol anak2 buah saya nih... cekap membuat tempahan dan arrangements... lain kali, buat lagi ye... Petang, acara telematch bermula...

Acara kanak2 dulu ye... sabo...


pipi pun dah mcm belon


bowling padang


sopan santun anak dara ni...


makin jauh makin sayang....
giler best acara nih... makin lama makin dijarakkan jaraknya

nak?


wow! sodap ehhh..


i believe i can fly...
sepupu saya ni ada buat album
sore dia buleh tahan laaa...
nama group dia Coca `D' Monday... cubala gugel


then... acara mandi-manda





sape nak selamatkan sape????


upacara men`dugong'


hahaha... kalau tgk gambar real kat FB lagi mengong
saya tak nak masukkan kat sini atas dasar `malu'


sweet child of mine



Mlm... acara BBQ...
Lupakan pantang larang anda temporarily



Acara bapak-bapak


Omak2 pun nak gak....
Don't worry, sumer generasi boleh involve


Silakan... anak2 punya turn


Prizes


Saya dpt juga... sukenya saya....


wuuuuuu... bestnya...


karok

Mlmnya, masa nak tido... ada ribut topan melanda this area.... sungguh riso dibuatnya hinggakan ada yg berjaga mlm, siap2 nak bg warning in case air naik menggila.... masa tu, rasa tak sedap hati sungguh... owner resortpun kata... kejadian mcm ni tak pernah terjadi.... tapi, alhamdulillah, saya ttp tido nyenyak... huhu...

Esoknya, lepas breakfast... lepak2 jap... pas tu acara bergambar... Hehehee, bukannya senang nak mengumpulkan sumer org... tapi, bestlah.... Lagi2 saya niha, yg tak de adik bradik... skali skala cam ni, terasa sungguh meriah... anak2 saya pun sronok bkn main...

Pas tu.. baca doa
Farah kata, ni muka mintak polompang... hehe
iyo gak tu.. ado ghoman eh!


Bersalam-salaman sbl berpisah mengikut haluan msg2
till we meet again...


2 comments:

Rafidah Shamsuddin said...

waa...happening!!! seronok kan bila berkumpul ramai-ramai.

Kherun said...

ye la Fid... rasa tak cukup 2D1N