Saturday, October 16, 2010

Anneyong Haseyo

Tajuk post kali ini, membayangkan Cik Kham kite tu..... Tapi, saya bukannya nak citer pasal Cik Kham.... tapi pasal citer Korea ni... Full House... Heheheheh, saya ni biasalahh... citer dah basi, dah lama main kat tv, baru la saya tengok... Itupun, kawan saya yg menghulurkan dvd citer ni tanpa saya minta.... Bila kawan saya tu kasi kat saya???? Setahun yg sudah kotttt.... pas tu saya perap.... hari Khamis mlm Jumaat hari tu (14 Okt) baru saya tengok ngan anak dara saya...

Dah agak lama tak update blog... sbbnya m.a.l.a.s. hehehehe... Bukannya tak de bende nak citer, tapi malas sungguh la... Kejap2 rasa seronok blogging, kadang2 rasa nak pencen jd blogger.... Update blog ni kena ada mood, kalau tak, mengarut-ngarut je nanti... boring. Ntah ada ntah tidak kwn2 follow blog saya nih.... Chat box saya pun, ntah sape2 yg bg message.... saya pun tak taw.... saya biarkan aje.....

Berbalik kepada citer asal.... Kawan saya tu, sampai dah terlupa yg dia ada meminjamkan dvdnya kepada saya... ataupun, dah serik nak kasi saya pinjam.... Maap la ye... saya pun terlupa jugak sebenarnya. Bila saya teringat nak pulangkan, sayaaaannnggg pulak sbb belum tgk lagi. Saya pikir, pastinya cerita ni sgt2 menarik sehingga dia sendiri offer utk pinjamkan dvdnya kat saya..... Dulu, citer Winter Sonata pun, dia yg kasi pinjam..... tp saya tak perap pun sbb berkesempatan utk tgk... Yang ni, tak sangka lak saya dah buat mcm ghete sendiri.... ampun ya buk!

Bila dah mula tgk..... saya sgt2 rasa addicted! Waaa.... rasa cam tak nak tido je sbb nak tgk sampai abih.... Haaaaa.... sbb tu la saya malas nak start tgk dulu, takut saya terpaku depan tv dan tak boleh buat keje lain. Bayangkan, citer ni semua lebih kurang 16 - 17 jam, saya boleh marathon menonton.... start Khamis mlm... sampai tgh hari tadi saya dah grad! Abg kata.... kalaulah belajar mcm ni gayanya, pasti saya cemerlang! Masalahnya, belajar tak boleh attract attention saya cam ni....

Sesape yg belum tgk tu.... tgk la... tak rugiiii... Citernya kelakar campur sedih... Apa2pun, tq la pada kawan saya tu sbb kasi saya pinjam. Jgn serik bagi saya pinjam lagi ye... Ada lagi citer Korea yang best2 tak?? :P

Psssttt : Gambar ihsan encik gugel

2 comments:

Don & Nor said...

hahaha....sy yg dok korea lelama tu pun x layan citer2nya...lglah M.A.L.A.S. mmg sgt takut trus melekat dgn tv. tu yg xmo terjebak tu...

Kherun said...

tengok la... tengok laaaa....