Tuesday, November 16, 2010

TIC Graduation Day & Concert

Haaaa..... inilah namanya mood nak update blog kembali lagi.... asyik dok hapdet je... oklah tu kan....

14 Nov (Ahad), hari graduation Erin dan rakan2 yg seangkatan dengannya... Event diadakan di De Palma Ampang, same place as last year. Last year hanya abg dan Dania je yg pergi tapi thn ni semua pergi.... ye la... Agak berkira2 jugak nak pergi sbb it costs RM60/head times 4! Erin n Dania RM45/head... So, korang kiralah totalnya... So expensive youuu... Disebabkan, ini adalah graduation day Erin dan next year dah start sekolah kebangsaan, and it means so much to her.... lelapkan je la mata tu utk membayornyerr...

She's so excited
yea... make up dulu yee...
sebahagian dr kwn2nya
saya byk captured gambar dia n kwn2nya
sbg kenang2an bila dah besar nanti
ni, anak Uwei..
pengarah fellemm tuuuu
saya ada gak tangkap gambar Uwei dr jauh... hehe
Majlis dimulakan dgn `Negaraku'
then, penyampaian scroll...
lama gila masa ni... maklumlah ramai...
pas tu mcm2 karenah ada... so cute...
TIC Panda
Grand opening
Saya captured gambar for every single show
sbb... comel2
masa ni, budak2 ni berebut2 nak ckp thru mike
hello..hello... pas tu dorang gelak2
ottomen..
chekpid, anak chekpid tak berkenan ke?
Dania tgh seronok tgk keletah budak2 ni
turn Erin, Ali Baba dgn penyamun
alorlorlor...
ni... utk 2nd show
mesti tgh berdebar2
oooo... pegang tgn yea??
Portugese dance
dah nak acara penutup
artis cilik dgn paparazzi
3 generasi
Lepas kenyang makan.... kita balik daaaa.....

No comments: