Sunday, April 24, 2011

Mak, happy birthday....

24 April, birthday mak... happy birthday omak.... alhamdulillah, mak masih bersama-sama kami... Kali ni, kita mkn2 kat luar je la, kat Wangsa Walk Mall.... beli kek pun, agak2 sbb fridge penuh... tak de space nak simpan balance...
Layan gambar je la...
Saya suka gambar ni....
Seperti org2 lain, saya sentiasa berharap segala-salanya yang terbaik untuk mak... semoga saya sempat pencen dan jaga mak full time seperti mana mak menjaga saya dan anak2 saya... Amin..

2 comments:

mama3A's said...

amin........
saya pun suka tgk gambar akak n family.. happy alwiz!

Kherun said...

tq yang....