Saturday, May 7, 2011

Jualan Kabut

Hari ini, Sabtu 7 Mei 2011 ada jualan but kereta aka car boot sale kat sekolah anak2 saya bersekolah, SKTM(2)... Purposenya nak collect fund for PIBG punya aktiviti lah. Mcm2 ada... jualan brg2, peraduan mewarna, pertandingan pakaian beragam, teka kacang, dll.... tapi, nampaknya yg paling dpt sambutan hangat adalah rumah hantu. Saya sekeluarga pergi memeriahkan suasana.... anak2 yg excited nak pegi sebenarnya.... moh la kito poie... ponoh sosak dongan oghang!




Yg paling menarik perhatian.. rumah hantu
Punyalah panjang.... tapi anak2 saya tak nak masuk...
ramai gak budak2 yg menangis bila keluar...


Ramai sungguh nak masuk
Tak penat2 ke hantunya?
Dalam tu dah la gelap, panas....



@ pentas utama, acara pakaian beragam
ramai peminat nampakkk..


boot keta tak nampak...
nampak gerai aja...





Kakak dan Dania melekat dgn kawan masing2. Saya bagi RM dan join la berkawan2... tapi, Erin saya tak benarkan.... tunggu beso sikit la ye... Jom kita main bouncing castle...
kakak dan hazel


Dania dan `bff' katanya...


Erin dan Sarah
best fren dr tadika


Ada gak inflatable castle ni.... Erin seronok main ni dan kws letaknya pun bersesuaian... di bawah pokok, tak panas.... redup dan berangin. Bayar RM5 for 15 min and max per ride 15 org. Okaylah, tak de la ramai sgt sekali naik, reduce kan pelanggaran between the kids. Dorang pun selesa dan bebas melompat2.
sesi bertukar bila masa dah tamat
tak sabar2 dah...

Dah penat, jom balik.

No comments: