Saturday, May 28, 2011

Selamat... Pengantin Baru....

Hmmm... kalau baca tajuk entry ni, kena ikut intonasi lagu Saloma...

Minggu lepas, 21 Mei 2011 (Sabtu), majlis persandingan sepupu saya a.k.a. Farah kat dewan apatah namanya kat presint 16, Putrajaya. Majlis berjalan dgn lancar... dimulai dengan bacaan doa oleh Tuan Hj Abdul Halim (bang long)... pas tu tepung tawar, mkn beradab, potong kek dan posing2....

tema wane ijo pilihan farah cinda

geng mak turut memeriahkan majlis

sebahagian dr pasukan boria

pak pemencak silat
sdg mengacah2 tgn utk salam ngan Wan

ececehhhh... boleh pandang2... jgn pegang2...
duduk renggang2... bertambah sayaaaang
psstt: Farah nyanyi ngan Wan, tu... tgh bisik apa la tu

Y.E.A.Y.

tak ketinggalan juga... 2 beradik ni
omak dan mak teh

berbisik laie...

hebat tul gaya si pengapit

apohal suko bona ni???

majlis dah solosai...
udah la tu... mlm kang lak sambung bisik2...
Hehehe... saje je nyakat si perantin... jgn marah ye... nnt kena juaiiii... Majlis kat Perak pula pada 11 Jun 2011 (Sabtu) di Kamunting. Saya dah siap apply cuti 9 dan 10 June, dah siap booking dok Bukit Merah dah... dah bayo deposit dah. Tak pernah bawa Erin dan Dania ke sini lagi... last pegi dulu.... 8 tahun dulu kottt.

Ingatkan nak menggembirakan hati anak2, alang2 ke sana.... dok Bukit Merah nak masuk water park, orang utan island, eco park.... then check out Sabtu terus ke Kamunting. Cantik dah plan... tapi, kena kansel atas sbb2 yg tak leh nak adjust. Kena buat plan lain....

Anyway, anyhow... to Farah & Wan...selamat berbahagia hingga akhir hayat.... tahniah ye!

No comments: