Tuesday, July 19, 2011

Tertekan...


Tadi, on the way ke opis, dgr Hot FM... citernya pasal perempuan di M'sia ni menduduki tangga ke 16 di dunia... tertekan / pressure... No 1 kat India nun....

Hmm, saya agak tertekan jugak sbb byk benda nak update dlm blog tp tak berkesempatan... blogging ni kan terapi minda buat saya....

Bila la nak ada kelapangan ni....

5 comments:

chekpid said...

patut la lama menyepi...curi2 la masa update blog waktu rehat. boleh release tension :p

mama3A's said...

kak yun, ke tertekan kat melaka lum abih lagik? kihkihkih

Kherun said...

chekpid... waktu rehat ai ada kelas daaa... pas tu, nak makan... ai mana bole miss makan (xcept kalu puasa laa)

selly, ai okehhhhh..... yu ada ok?

Yanti Arshad said...

kherun,

aku pun dengar gak tadi dalam Red.fm, aku rasa itu top issue of the day kot...

btw, mujur no. 16...

anitadiana said...

ingat tertekan apa tadi pn. ne...tu bila 2 boleh...kita nya blog...suka hati kita lah..he..he