Saturday, August 6, 2011

Ekyn, congrats!

24 July, saya dan famili attend kenduri akikah anak Ekyn @ Puchong. Oh ye, Ekyn ni kakak Puteri Noorlili tu... korang kenal si ally tu? Kenal, kannn... kannn...

Tahniah Kyn, for your new born baby boy. Seronoknya dapat baby.... korang tanak baby lg ke? Heheh... saya? Kdg2 cam teringin gak... nak baby je tp tanak jaga mlm... okeh? Heheh...

Alhamdulillah, saya time preggy tak dak masalah.... mkn... selera sungguh... MC pun tadak. Bersalin pun, insyaAllah tak de masalah.... cuma... cuma.. cuma... ketiga2 puteri saya ni jenis nanges.. nanges.. nanges... sepanjang mlm. Saya dan abg tak boleh tido. Yg jd juara carta, Erin... sampai 5 bulan pun still nangis.... saya pun nangis gak... huhu... sakit belakang woo....

Skang, anak2 dah besar2... tak yah nak hangkut flask, susu, botol dsb ke sana ke mari...
Ooooppss... cam biasa, terlari dr tajuk.

Nyenyaknya....

Seolah2 ada mini reunion di sini... ni, semua best fren saya masa blajo dulu... Bila borak2, tak sedar yg msg2 diescort oleh anak2 dan suami.... hehehe... rasa cam muda belia jek...


Okeh... line up!
Smile....
Lauk pauk yg disajikan sgt2 best. Smbil menikmati mknn yg best2 tu, mulut tak jugak berenti bercakap... esp si Imah ni....

Dulu lecturer slalu confuse antara saya dan Imah
Org kata, kami ni kembar.... ntah apa yg seropa, tak taw la

Till we gather2 again........

2 comments:

chekpid said...

betul la kak. saya dh pandang baju biru tu. tapi toleh kiri, eh...mana satu kak kherun nih!! betul2 bukan lecturer akak je yg konpius

Kherun said...

chek pid... sampai skang ni den tak taw tang mana yg sama