Saturday, August 13, 2011

Temasya Kampungku

23 Julai 2011.... hehehe... kena type tarikh ni, sbb byk entry dah outdated..

Kali ni, family day MQA.... diadakan di Padang Semarak, Wetland Putrajaya... akhirnya, team AJK KKMQA berjaya merealisasikan kemunculan hari keluarga MQA. Konsepnya telah lama dipersetujui AJK dan penduduk kampung tp disebabkan kesibukan dlm melaksanakan tugasan hakiki msg2, usaha ke arah menjayakan hari keluarga ini agak dingin.

Hampir2 ditangguhkan sbb kesuntukan masa dan Ramadhan bakal menjelma (cewah, ayat saya...). Last minute diteruskan jua... sbb lg lama ditangguhkan, lagi lama beban digalas (apa ke hal ayat2 kali ini sungguh formal....).

Finally, terjadilah apa yg dirancangkan... apa yg tak dirancang pun... terjadi gaakkkkkk...

Registration counter

Ada clown

Sepatutnya, prg dimulakan dgn senamrobik... taappiiiii... ada masalah pulak dgn power supply, cam no nak pasang lagu?? Itulah... yg tak dirancangkan pun, terjadi jugee... Sementara benda2nya dibaik pulih, kita start dulu dgn sukaneka kanak2....


Yeaahhhh....
Tak sabar nak kutip gula2... mak2 nya pun..


cepat... cepat...

haaa... kan saya dah kata, mak2 pun tak sabar
Ada gambar2 lain, tp demi menjaga sensitiviti mak2....

kesian Erin, kakinya terluka sbb tempurung terpecah..
sib baik Asri segera dtg menyelamat...

line up...

bersungguh2 Dania berlari membawa botol yg dipancing
mdpt sokongan hebat dr Ika..hehe...

Ok... problem fixed oredi
now u can dance

KPE pun sporting & supportive

padang kampung yg luas

antara inflatable games yg ado

menuju puncak

tarikkkkk...

face painting
bestnya painter tu lukis kat pipi mulat Dania

bersungguh2 Erin

zorb ball

Erin pun nak jugak

masa utk menuntut hadiah

alololorrrrr
Saya tepek gambar ni bukan bertujuan nak tunjuk rajin
Tapi... touching dgn keprihatinan Erin melihat saya berpanas...
Owhh... taching nyer... TQ Allah..
Tapiiiii... knape dlm gambar tu muka saya mcm berkerutttttt? Sbb saya kata... Erin, pi la sana...
panas ni...pi sana, piiii.... Owhh, gemuknya saya (hahaha... tetiba).

3 comments:

ruggedmom said...

den baru nak cakap kau nampak gomok hahahah....... kau dah ckp sendirik lariiii.........

Kherun said...

tu la... hati den ni sonang bonar... alhamdulillah...

leyzajamil said...

sronok tgk gamba2 aktiviti dlm entri ni :)