Friday, May 10, 2013

Selamat Tinggal...

Assalamualaikum...

Dulu... ada 3 pemandu.. dlm insurance pun ada masukkan additional driver i.e. mak. Sekarang??? Dah tinggal 2... so, tak ada keperluan utk maintain 3 kereta lagi. Selepas berbincang2, kami setuju utk jual kereta Alza dan Naza dan tukarkan kepada satu kereta shj. Myvi masih maintain.

Sayangnya nak jual..... semuanya penuh dgn kenangan bersama mak! Berat rasa hati... tapi, be rational! Tak perlu pakai 3 kereta lagi.


WMR 2120

Diserahkan pada 16 Mac 2013

WTT 2120

Diserahkan pada 21 Mac 2013
Terima kasih atas jasa2 kamu.... terutama Naza Ria yang telah bersama-sama kami since 2005 tanpa banyak ragam. Sekali je Naza buat hal... enjin over heat. Lepas tu, alhamdulillah.... ok. Sangat selesa menaiki kamu, sangat tough, spacious.. Saya terpaksa lepaskan kamu....

Begitu juga kamu Alza... since 2010... tak pernah buat masalah... kecuali saya yg bagi masalah pada kamu...(Rumah Saya Kena Langgar). Sejak peristiwa tu, lampu kamu saya biarkan je lompong (mcm dlm gambar kat atas tu)... kesian kamu...

Allah... terima kasih kerana meminjamkan mereka pada kami...